//dslr-foto
Fără categorie

Investiție în arta fotografică – licitație Artmark

Investitia in arta fotograficaInvestitie in arta fotografica

În contextul economic actual, investițiile devin din ce în ce mai riscante, iar deciziile se iau tot mai greu. De aceea, sunt luate in considerare investițiile în artă. Pe lângă tablouri, ceasuri, bijuterii sau genți, în cadrul licitațiilor de artă și-au facut apariția și fotografii sau aparate foto de colecție.

La licitația organizată de Artmark pe 27 iulie 2014 (Licitația de Marine și marinărit), la Hotel Vega din Mamaia, se regăsește un lot de fotografii realizate în anul 1898 la Constanța, cu ocazia botezului vasului ,,Regele Carol I”. Prețul de pornire al lotului de fotografii este de 120 de euro.

În licitație mai este prezentă o fotografie realizată în anul 1934: Serbările marinei. Regele Carol al II-lea, Marele voevod de Alba-Iulia Mihai, principele Nicolae, 1934, fotografie originală de epocăPrețul de pornire al acestei fotografii este de 30 de euro.

Mai multe detalii găsiți aici:

http://www.artmark.ro/licitatii-in-curs/licitatia-de-marine-si-marinarit-141-2014/botezul-vasului-quot-regele-carol-i-quot-in-prezen-a-familiei-regale-lot-de-8-fotografii-constan-a-cca-1898.html

Discussion

No comments yet.

Leave a comment

Magazine Foto-Video

Teste DSLR-FOTO.com

Un album interesant

the great life photographers

Introdu adresa ta de mail pentru a fi la curent cu articolele ce vor fi postate pe acest blog:

aparate foto profesionale
aparate foto profesionale